over ons

Wie is AutoZorg Mutsaers?

Mijn naam is Peter Mutsaers en ik ben al meer dan 35 jaar werkzaam in de autobranche. Op 6 mei 2016 ben ik gestart met mijn nieuwe bedrijf AutoZorg Mutsaers aan de kapitein Nemostraat 90, 5015 AM Tilburg.

Zorg voor de klant:

Bij AutoZorg Mutsaers staat service en kwaliteit voorop. Er is echte zorg voor uw auto. De sfeer is gemoedelijk en u kunt rekenen op persoonlijke aandacht en boven alles een eerlijk advies. U kunt bij mij snel terecht. Als u wilt meekijken is dit geen probleem en bij een noodzakelijke reparatie is er altijd een prijsopgave vooraf.

Zorg voor de cliënten:

AutoZorg Mutsaers is tevens een leerbedrijf en biedt voor leerlingen met een basis-opleiding autotechniek Innovam en cliënten uit de zorg de mogelijkheid om hier werkervaring op te doen. Wat mijn garage uniek maakt is dat deze jongeren hier op een ongedwongen manier de mogelijkheid krijgen om het auto-vak te leren. Ik wil graag dat zij de kans krijgen om ervaring op te doen voor de arbeidsmarkt. In het verleden heb ik al diverse cliënten uit de Zorg dagbesteding gegeven. Dit is een manier voor jongeren om deel te nemen aan de maatschappij, wat erg belangrijk is voor deze doelgroep. Inmiddels loopt de eerste cliënt vanaf 1 juni 2016 al een paar dagen per week met mij mee. Ik wil dit in de toekomst zeker gaan uitbreiden. Dit is mijn passie en daar ga ik voor!

Loop gerust eens binnen of maak een afspraak.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-512 511 63.